Service

Overzicht van de services die wij leveren.Wij gaan altijd secuur en professioneel te werk en willen er zeker van zijn dat u bij het verlaten van onze werkplaats weer veilig de weg op gaat.


Daarnaast hebben wij uiteraard service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan, wij zien u graag als tevreden klant bij ons terugkomen, dat is dan ook ons streven.


Omdat we tegenwoordig toch allemaal op onze beurs moeten letten, vervangen wij onderdelen altijd in onderling overleg met u en alleen tenzij dit naar onze mening strikt noodzakelijk is.


Als extra service hebben wij een gratis leenfiets ter beschikking of kunt u eventueel gebruik maken van onze vervangende auto tegen het schappelijke bedrag van € 15,- excl BTW en brandstof, vraag hiernaar bij het maken van uw volgende afspraak.


Uiteraard kunt u met alle merken personenauto's en lichte bedrijfswagens bij ons terecht voor o.a.APK Keuringen.

Onderhoudsbeurten: groot en klein.

Aircoservice: Controle, onderhoud en evt. reparaties aan uw aircosysteem.

Reparaties: alle voorkomende reparaties zowel mechanisch als electronisch voor alle merken..

Storingen uitlezen: met onze apparatuur kunnen wij van de meeste merken motorstoringen uitlezen.

Banden: Wij kunnen alle maten banden leveren en monteren zelfs t/m 24 inch.

Autoruitschade: Voor sterreparties kunt u bij ons terecht, maar ook voor het vervangen van autoruiten.

Schade expertise: wij kunnen voor u als contactpersoon handelen naar uw verzekering en een offerte van de schade uitbrengen.

Schadeherstel: grote schades maar ook uitdeuken zonder spuiten is via ons mogelijk.

Motorrevisie/ombouw.

inbouw electronica: bijv. inbouw van alarmsystemen, parkeersensoren, audio en bleutooth apparatuur enz.

Cartuning zoals montage van verlagingssets, spoilersets enz.

Motortuning om het maximale aantal pk's uit uw motor te halen.

APK Keuringen voor personenauto's en lichte bedrijfswagens.


Benzine  : € 35,-    (tevens ook voor diesels van bouwjaar 2006 of jonger, mits zonder foutcodes)

Diesel     : € 60,-   (incl. roetmeting voor diesels tot bouwjaar 2006)Wij hanteren niet alleen scherpe prijzen, maar bij ons wordt er ook op een eerlijke manier naar 

de actuele geldende normen en regels gekeurd.

Wij verzekeren u ervan dat wij geen onnodige reparaties adviseren en/of uitvoeren, zodat dit ook voor u geen extra onnodige kosten met zich meebrengt.De APK keuring is elk jaar toch weer een spannend moment, beperk daarom het risico op eventuele verrassingen door jaarlijks tijdig onderhoud aan uw auto of bedrijfswagen te laten uitvoeren.Bij een grote onderhoudsbeurt krijgt u de APK van ons zelfs GRATIS.Wist u dat:


  • U al 2 maanden voor de vervaldatum een nieuwe APK keuring mag laten uitvoeren en daarbij toch dezelfde datum houdt?  U heeft dan dus geen 12 maar  maximaal 14 maanden APK!


  • U bij afkeur geen reparatieverplichtig heeft bij ons bedrijf en herkeuring binnen 14 dagen bij ons GRATIS is.


Ons advies: Maak tijdig uw afspraak en wacht niet tot de laatste dag, bij eventuele afkeurpunten heeft u dan tot aan de vervaldatum de tijd om deze te laten herstellen.


APK Keuring wat wordt er precies gecontroleerd?


Bij de APK let de keurmeester onder andere op de volgende onderdelen:


chassisnummer;

verkeersveiligheid (remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie);

milieu (uitlaatgassen);


Roetmeting


Auto's met een dieselmotor, met een bouwjaar van 1980 of later en zonder OBD ondergaan bij de APK een roetmeting. Hierbij wordt de hoeveelheid roet die de auto uitstoot gecontroleerd door de motor onbelast en volgas te laten draaien en hierbij optisch de roethoeveelheid te meten. De meting duurt maar een paar seconden maar moet succesvol worden uitgevoerd alvorens goed bevonden te worden. Motoren uitgerust met Comprexlader zijn uitgesloten van de roetmeting. Tegenwoordig hebben bijna alle auto's E-OBD in de auto en als deze geen foutmeldingen geeft, is de roetmeting niet verplicht.(auto's vanaf bouwjaar 2006, en mits er geen foutcodes aanwezig zijn.)


Viergasmeting


Auto's met een benzine- of lpg-motor met een 'geregelde' katalysator én met een bouwjaar van 1993 of later moeten een zogenaamde viergasmeting ondergaan. Met behulp van een viergastester wordt gecontroleerd of de uitstoot van de uitlaatgassen de wettelijke percentages niet overschrijdt.


Kilometerstand


De registratie van de kilometerstand van auto's is sinds 1999 een wettelijk verplicht onderdeel van de APK. Deze kilometerstand wordt geregistreerd in de databank van de Stichting Nationale Auto Pas (NAP). De kilometerstand wordt niet alleen bij keuringen, maar ook bij onderhoud, reparaties of taxaties geregistreerd.


De kilometerstanden worden in de NAP geregistreerd om fraude met kilometerstanden te voorkomen en daarmee bij te dragen aan een grotere zekerheid over gebruikte auto's.Kleine en Grote onderhoudsbeurt.De meeste auto's zijn elk jaar of om de 15.000 km toe aan een onderhoudsbeurt, bij nieuwere auto's wil dit nog wel eens verschillen en kan er een langere onderhoudsinterval zijn.


Onderhoud is zeer belangrijk voor de levensduur van uw auto of bedrijfswagen, regelmatig zal bijv. de motorolie vervangen moeten worden, doet u dit niet bestaat de kans dat u bijv. motorschade oploopt, wat niet nodig is.


Wij houden graag voor u bij aan welk onderhoud uw auto of bedrijfswagen toe is.


Wat is het verschil tussen een kleine en grote onderhoudsbeurt?


Kleine onderhoudsbeurt:


Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt de technische staat van de auto beoordeelt, de vloeistoffen worden gecontroleerd en evt. bijgevult en wordt de motorolie met oliefilter vervangen.


Grote onderhoudsbeurt:


Bij een grote onderhoudsbeurt controleren wij uiteraard hetzelfde als bij de kleine onderhoudsbeurt, wordt ook de olie en oliefilter vervangen maar wordt tevens ook de interieurfilter, luchtfilter, brandstoffilter en bougies mee vervangen, indien de auto voorzien is van trommelremmen dan worden deze ook gereinigd en afgesteld.


Prijzen:


Een vaste prijs voor een onderhoudsbeurt is er niet, de kosten zijn erg merk en type afhankelijk.

Een oliefilter kan voor de ene auto bijv. duurder zijn dan voor een andere auto en bij de ene auto gaat 3 liter olie in de motor terwijl bij een andere auto 5 liter in de motor gaat.


Om toch een indicatie te geven:

Kleine onderhoudsbeurt varieert tusssen de € 100,- en € 150,-

Grote onderhoudsbeurt varieert tussen de € 250,- en € 325,-


Bel of mail vrijblijvend voor een offerte, wij kunnen u gelijk zeggen wat de kosten bedragen.
AircoserviceTegenwoordig beschikken de meeste auto's en ook bedrijfswagens over airco, maar wist u dat airco niet alleen in de zomer heel fijn is?


Ook bij regenachtig weer en in de winter is airco te gebruiken, airco kunt u namelijk ook gebruiken in combinatie met warme lucht uit uw verwarmingssysteem en daarbij droogt de airco de lucht in de auto.


Heeft u beslagen ramen, schakel de airco in en binnen een mum van tijd zijn alle ramen condensvrij.


Om werkzaamheden aan uw aircosysteem te kunnen uitvoeren beschikken wij over een STEK-diploma.

U kunt bij ons dan ook terecht voor de 3 volgende opties:


Airco controle:


Hierbij controleren wij de werking van het aircosysteem.


Deze controle is bij ons geheel  GratisAircoreiniging:


In het aircosysteem ontwikkelen zich bacteriën op de verdamper deze kunnen nare geurtjes veroorzaken, deze kunnen wij met een reiniging verhelpen.


29,95


Aircoservice:


Vaak wordt de werking van de airco minder door verlies van vloeistof, bij onze aircoservice wordt uw oude vloeistof uit het systeem gehaald en wordt het systeem gevacumeerd om zo te kunnen controleren op eventuele lekkages vervolgens wordt uw systeem opnieuw gevult samen met lekdetectievloeistof om in de toekomst makkelijker lekkages te kunnen opsporen.


€ 99,-Expertise


Door Terry zijn jarenlange ervaring met het merk Opel, heeft hij een liefde ontwikkelt voor de sportauto van Opel, de Opel Speedster, dit mag met recht ook wel een passie genoemd worden.


Van de Opel Speedster zijn er echter maar +/- 6800 gemaakt, voor dit type auto is een zekere vorm van specialisatie vereist.


Niet elke monteur of zelfs dealermonteur heeft de capaciteit om aan dit type auto te werken, Terry staat dan ook tot in heinde er verre bekend als DE Opel Speedstermonteur, met klanten uit heel Nederland, België, maar zelfs ook uit Frankrijk mogen wij trots zijn te melden dat wij in dit kleine wereldje een bekend adres zijn!