Acties / Nieuws


Zomercheck actie


Wij bieden u een Zomercheck aan voor maar liefst:


€ 9,95


Ga dit jaar goed voorbereid op reis!


Tijdens onze vakantiereizen vragen wij veel meer van onze auto dan wat deze normaal gewend zijn.

Extreem hoge temperaturen en in deze hoge temperaturen hangt er ook nog vaak een caravan of aanhanger achter de auto en moet deze gemakkelijk honderden kilometers aan 1 stuk, onder deze omstandigheden, in ook nog vaak steile bergachtige gebieden kunnen doorrijden.


U begrijpt dat dit voor veel problemen kan zorgen.


Het is dus zeker raadzaam goed voorbereid op reis te gaan en uw auto voor vertrek te laten controleren op de meest voorkomende pechpunten.


Wij controleren de algehele staat van uw voertuig:

o.a. banden/reserveband, vloeistoffen, remmen, airco, ruitenwissers, verlichting.


Uiteraard kunnen wij pech onderweg nooit helemaal uitsluiten...


Dus denkt u zelf aan: een goede EHBO doos, gevarendriehoek, veiligheidshesjes voor alle inzittenden en eventueel een alcoholtester  (o.a. verplicht in Frankrijk)?


Wintercheck actie


Wij bieden u een wintercheck aan voor maar liefst:


€ 9,95


Er is bijv. niets zo vervelend dan een auto die 's ochtends niet wil starten, ruitenwissers die niet goed wissen tijdens regen of sneeuwval of niet voldoende grip bij glad wegdek.

Euvels waar iedereen wel eens mee te maken heeft gehad!


Ga deze winter veilig de weg op en maak nu nog uw afspraak!


Wij controleren meerdere punten o.a.:

accu, koelsysteem, ruitenwissers, verlichting, vloeistoffen en banden.

Winterbanden


Het is weer de tijd van het jaar, de R is weer in de maand en het wordt dus weer tijd voor winterbanden.


Winterbanden denkt u? Het vriest en sneeuwt toch nog niet?


Ook in de herfst zijn winterbanden al aan te raden, het wegdek wordt glad door regen en afgevallen bladeren en ook onder deze omstandigheden heeft u dan veel meer grip met winterbanden dan dat u met uw zomerbanden blijft rijden.


Een ander goed alternatief zijn de all-weather banden ofwel de vierseizoenenband dit is een band waarmee u het hele jaar veilig de weg op kan.


Vaak krijgen wij de vraag van onze klanten die regelmatig naar Duitsland reizen of ook deze vierseizoenen band hier geaccepteerd wordt, winterbanden zijn hier namelijk verplicht en het niet hebben ervan wordt hier zelfs beboet.


Indien op de band het M+S of het threepeak snowflake symbool te zien is dan wordt deze band ook in het buitenland geaccepteerd als winterband en kunt u hiermee veilig reizen.


Wij raden u aan niet te lang te wachten met het aanschaffen van winterbanden, onze ervaring leert dat er elk jaar een run op winterbanden ontstaat waardoor ze snel uitverkocht raken.


Neemt u contact met ons op voor meer informatie over winterbanden of natuurlijk voor het maken van een afspraak.