Onderhoud

Kleine en Grote onderhoudsbeurt.

 

 

De meeste auto's zijn elk jaar of om de 15.000 km toe aan een onderhoudsbeurt, bij nieuwere auto's wil dit nog wel eens verschillen en kan er een langere onderhoudsinterval zijn.

 

Onderhoud is zeer belangrijk voor de levensduur van uw auto of bedrijfswagen, regelmatig zal bijv. de motorolie vervangen moeten worden, doet u dit niet bestaat de kans dat u bijv. motorschade oploopt, wat niet nodig is.

 

Wij houden graag voor u bij aan welk onderhoud uw auto of bedrijfswagen toe is.

 

Wat is het verschil tussen een kleine en grote onderhoudsbeurt?

 

Kleine onderhoudsbeurt:

 

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt de technische staat van de auto beoordeelt, de vloeistoffen worden gecontroleerd en evt. bijgevult en wordt de motorolie met oliefilter vervangen.

 

Grote onderhoudsbeurt:

 

Bij een grote onderhoudsbeurt controleren wij uiteraard hetzelfde als bij de kleine onderhoudsbeurt, wordt ook de olie en oliefilter vervangen maar wordt tevens ook de interieurfilter, luchtfilter, brandstoffilter en bougies mee vervangen, indien de auto voorzien is van trommelremmen dan worden deze ook gereinigd en afgesteld.

 

Prijzen:

 

Een vaste prijs voor een onderhoudsbeurt is er niet, de kosten zijn erg merk en type afhankelijk.

Een oliefilter kan voor de ene auto bijv. duurder zijn dan voor een andere auto en bij de ene auto gaat 3 liter olie in de motor terwijl bij een andere auto 5 liter in de motor gaat.

 

Om toch een indicatie te geven:

Kleine onderhoudsbeurt varieert tusssen de € 90,- en € 140,-

Grote onderhoudsbeurt varieert tussen de € 240,- en € 290,-

 

Bel of mail vrijblijvend voor een offerte, wij kunnen u gelijk zeggen wat de kosten bedragen.